آشنایی با IDE

  • مدرس: علی بیگدلی
  • تاریخ انتشار: Aug 25, 2020

پس از اینکه آردینو را نصب کردید می بایست در ابتدا با بخش های مختلف آردینو IDE و یا رابط برنامه نویسی آن آشنا شوید. که شامل شناخت عوامل کنترلی و مانیتورینگ می شود. پس از اینکه آردینو IDE را باز کنید، شما باید یک صفحه ای پیدا کنید که به نظر می رسد این است:

منوها:

منو های بالای صفحه در برگیرنده تنظیمات جانبی داخل هر بخش از نرم افزار Arduino را در بر می گیرد که شامل تنظیمات گرافیکی و زبانی به همراه تغییرات در تنظیمات بورد های نصب شده و همچنین کتابخانه های موجود و دیگر موارد می شود.

عوامل کنترل سریع و یا Toolbox:

این قسمت شامل تعداد دکمه می باشد که کلید های سریعی برای دسترسی به امکانات داخل منو ها را شامل می شود، که البته فقط برای تسریع عملکرد در اینجا قرار می گیرند. که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:

  1. دکمه تأیید یا verify: پس از فشردن این کلید برنامه شروع به compile کردن کد نوشته شده می کند تا در صورتی که ایراداتی در آن هست به شما هشدار و در نهایت نسبت به رفع آن اقدام نمایید. معمولا زمانی که آپلود را انجام خواهید داد ابتدا این عملکرد انجام خواهد گرفت
  2. دکمه بارگذاری یا Upload: این دکمه کد را به Arduino آپلود می کند. البته باید با یک کابل USB متصل شود. قبل از آپلود، IDE طرح را کامپایل می کند و اگر در کد خطایی وجود نداشته باشد، آن را آپلود می کند.
  3. دکمه جدید یا New: این یک سند کد جدید و خالی ایجاد می کند.
  4. دکمه های باز کردن یا Open: برای باز کردن قطعه کد مورد نظر از دایرکتوری داخل سیستم شما استفاده می شود.
  5. دکمه ذخیره Save: این دکمه یک قطعه کد موجود را ذخیره می کند. کد ها در "Sketchbook" ذخیره می شوند - شما می توانید تمام کدهای موجود در Sketchbook خود را از منوی File-Sketchbook ببینید.
  6. دکمه مانیتورینگ سریال (Serial Monitor): یک راه برای ارتباط با کد شما است در حالی که در Arduino، از طریق پورت USB اجرا می شود. این عمل بسیار مفید است چرا که می توانید عملکرد کد نوشته شده را در داخل دستگاه مشاهده کنید.

محل درج کد:

در این قسمت از صفحه می توانید تمام کدی را که می خواهید بر روی ماژول خود آپلود کنید را بنویسید و مورد تست قرار دهید.

قسمت debug:

IDE آردوینو به شما در مورد موفقیت و یا شکست عملیات شما هشدار های لازم را می دهد - به ویژه اگر می خواهید بدانید که طرح شما کامپایل شده و با موفقیت آپلود شده است، مفید است. و یا اینکه چه چیز هایی در کد شما رعایت نشده و یا چه کتابخانه هایی برای کد نوشته شده نیاز است.

Connection یا ارتباط:

این بخش در زیر صفحه سیاه رنگ debug قرار دارد و نشان گر یکسری اطلاعات انتخابی برای عملیات های مورد نظر شما می شود. مثلا بورد انتخابی چیست و شامل چه پورتی است و چه تنظیماتی برای آپلود در نظر گرفته شده  

ثبت دیدگاه
نام *
ایمیل*
دیدگاه *
0دیدگاه